Тиймбилдинг

Градски тиймбилдинг във Велико Търново и региона

Градски тиймбилдинг
Трудност: 
Лесен

Градско приключение в тесните улички на Велико Търново или Арбанаси. Впуснете се в увлекателна история с екипни игри, предизвикателства, ориентиране и състезателен елемент. Открийте и опознайте себе си, екипа и района по един вълнуващ и незабравим начин.

Горски тиймбилдинг активности във Велико Търново и региона

Горски тиймбилдинг
Трудност:
Средно труден

За любителите на по-силни усещания, но в умерени количества - тиймбилдинг приключение в гориста местност. Изцяло персонализирано тиймбилдинг приключение с интересна история, загадки, ориентиране, майсторене и екипни предизвикателства.

Горски тиймбилдинг активности във Велико Търново и региона

Екстремен тиймбилдинг
Трудност:
Труден

Велико Търново и региона са пълни с екстремни локации - скали, реки и езера, тесни пътечки в каньон или стръмни баири. Тиймбилдинг с катерене, кану, стелба с лък, екстремно ориентиране, невероятни и живописни гледки.

Свържи се с нас и ни попитай за организиране на тиймбилдинг

Григор Караиванов, 0883586052, skotrapezitsa1954@gmail.com

Ето някои от компаниите, които имаха страхотен тиймбилдинг във Велико Търново и региона

Токуда Банк - градски тиймбилдинг Опознай Велико Търново

Спортен клуб по ориентиране “Трапезица 1954”, в качеството си на организатор на събитието показа отлични професионални умения. Заявените от Банката активности напълно отговаряха на очакванията ни за ниво на качество и комуникативност.

Екипът им беше отзитчив и любезен, за нас беше удоволствие да работим с такъв компетентен и квалифициран персонал.

Токхайм България - приключенски тиймбилдинг с отборни игри в Арбанаси

Срещата с младия екип на СКО Трапезица 1954 затвърди първото ни впечатление.

Младост, креативност и ентусиазъм без граници - това може да се каже за тези удивителни млади хора, чиято заразителна енергия успя да накара всеки един от нас, независимо от неговата възраст, позиция и състояние да се впусне в шеметната надпревара по тесните улички на Арбанаси.

SGS - Екстремен тиймбилдинг в Еменския каньон

Впечатленията ни от екипа и начина на организация са повече от отлични. Събието беше организирано, използвайки индивидуален подход, изцяло съобразен с нашите нужди. 

Определено ни направи впечатление високият професионализъм и креативност на екипа, което комбинирано с прекрасната природа на Еменския каньон направи преживяването незабравимо.

Имаш нужда от повече информация?

  • Тиймбилдинг активността може да продължи от 50 минути до 5-6 часа, в зависимост от предпочитанията и възможностите на участниците
  • Можем да организираме интересен и предизвикателен тиймбилдинг за екипи от 6 до над 100 души
  • Включва екипна работа, решаване на проблеми, планиране и изпълнение, опознаване на екипа, забавление, физическа активност, лидерство, поемане на отговорност, вземане на решения
  • Цената на всяка активност е различна, в зависимост от продължителност, брой участници и трудност
  • Имаме възможност да предложим допълнителна логистика за вашето посещение (настаняване, транспорт, храна, резервации)

Кои сме ние?

Организатор на тиймбилдинг активностите е Спортен клуб по ориентиране "Трапезица 1954" Велико Търново. Дейността на клуба ни основно е свързана с организиране и провеждане на спортни събития и състезания по ориентиране, включително и обучение на деца, младежи и възрастни.

Екипът ни има богат опит при организирането на тиймбилдинг активности от всякакъв тип. Освен това, работим съвместно с външни експертни трейнъри, скаути и инструктури за различните предизвикателства.