Ние ще организираме тиймбилдинг за твоя екип във Велико Търново и региона:

Тиймбилдинг в града и парка

Градски тиймбилдинг
Трудност:
Лесен

Градско приключение в тесните улички на Велико Търново или Арбанаси. Впуснете се в увлекателна история с екипни игри, предизвикателства, ориентиране и състезателен елемент. Открийте и опознайте себе си, екипа и района по един вълнуващ и незабравим начин.

Горски тиймбилдинг - Велико Търново и региона

Горски тиймбилдинг
Трудност:
Средно труден

За любителите на по-силни усещания, но в умерени количества – тиймбилдинг приключение в гориста местност. Изцяло персонализирано тиймбилдинг приключение с интересна история, загадки, ориентиране, майсторене и екипни предизвикателства.

Екстремни Тиймбилдинг активности

Екстремен тиймбилдинг
Трудност:
Труден

Велико Търново и региона са пълни с екстремни локации – скали, реки и езера, тесни пътечки в каньон или стръмни баири. Тиймбилдинг с катерене, кану, стелба с лък, екстремно ориентиране, невероятни и живописни гледки.

 

 

Обади ни се и разбери повече за тиймбилдинг активностите.
Григор Караиванов, 0883586052
или ни пиши на skotrapezitsa1954@gmail.com

 

Имаш нужда от повече информация?

  • Тиймбилдинг активността може да продължи от 50 минути до 5-6 часа, в зависимост от предпочитанията и възможностите на участниците
  • Можем да организираме интересен и предизвикателен тиймбилдинг за екипи от 6 до над 100 души
  • Включва екипна работа, решаване на проблеми, планиране и изпълнение, опознаване на екипа, забавление, физическа активност, лидерство, поемане на отговорност, вземане на решения
  • Цената на всяка активност е различна, в зависимост от продължителност, брой участници и трудност
  • Имаме възможност да предложим допълнителна логистика за вашето посещение (настаняване, транспорт, храна, резервации)

 

Кои сме ние

Организатор на тиймбилдинг активностите е Спортен клуб по ориентиране “Трапезица 1954” Велико Търново. Дейността на клуба ни основно е свързана с организиране и провеждане на спортни събития и състезания по ориентиране, включително и  обучение на деца, младежи и възрастни.

Екипът ни има солиден опит при организирането на тиймбилдинг активности от всякакъв тип. Освен това, работим съвместно с външни експертни трейнъри, скаути и инструктури за различните предизвикателства.

 

Вече имаш интерес да организираме активност за теб и твоя екип?
Свържи се с нас!

Григор Караиванов, Организатор
0883586052, skotrapezitsa1954@gmail.com